Granule Platinum Natural Iberico - Kančí pro dospělé 5 kg
Pečlivě vyladěné složení těchto granulí neobsahuje žádné obiloviny, je přirozeně bezlepkové a hypoalergenní
Iberské maso patří mezi nejkvalitnější masa na světě. Má výraznou chuť, je šťavnaté, výživné a psi jeho chuť zbožňují. Iberská prasata jsou kříženci domácího a divokého prasete, proto se v jejich mase snoubí chuť zvěřiny s vepřovým.
Pečlivě vyladěné složení navíc neobsahuje žádné obiloviny, je přirozeně bezlepkové a hypoalergenní. Pochutnají si na něm psi s alergiemi na jiné druhy masa, psi v aktivní zátěži i vitální senioři. Receptura obsahuje také sušené rybí maso a lososový olej, má tedy vyvážený poměr omega 3 a 6 mastných kyselin.
Granule připravujeme metodou Fleischsaftgarung, která zachovává všechny důležité živiny a minerály, bohatou chuť i lákavou vůni.
Nutričně vyvážené složení
- Minimálně 70 % čerstvého vepřového masa
- Bezobilné složení, důležité sacharidy dodávají sušené brambory
- Díky obsahu sušeného rybího masa a lososového oleje (i dalších za studena lisovaných olejů), slibují granule optimální poměr omega 3 a 6 mastných kyselin
- Přidali jsme pivovarské kvasnice pro lepší trávení, mořské řasy nebo taky semena ostropestřce pro správnou funkci jater
- Složení je vhodné pro aktivní psy všech věkových kategorií
- Granule balíme do šetrných alu-foliových obalů, které zachovají chuť i vůni do posledního oblíznutí.
Unikátní tepelná příprava Fleischsaftgarung
Fleischsaftgarung (FSG) je způsob přípravy čerstvého masa. Byl vyvinut v kuchyni a ne v krmivářském průmyslu. Metoda je založena na technikách, které často používají kuchaři, aby maso bylo chutnější a zdravější.
Krmná směs je pouze krátce tepelně upravena bez přidání vody a následně šetrně sušena a lisována. Tato technologie umožňuje ponechat v granulích 18% původní masové šťávy, která dělá z PLATINUM ADULT IBERICO + GREENS (1,5 kg) jedinečně chutné a šťavnaté krmivo. Vůni a chuť masových granulí PLATINUM si Váš pes jistě zamiluje.
Podívejte se na video o našem krmivu
Balení 5kg
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.